Menu

Съставки

+

За лазанята


Лазаня Болонезе във вегетариански вариант - толкова вкусна колкото и местния вариант

...

Начин на приготвяне

  1. За лазанята

    Загрейте фурната на 175 градуса. В голям тиган запържете нарязаните на ситно лук, морков и чесън, докато омекнат. Добавете The Vegetarian Butcher No Mince и запържете 5- 6 минути. Добавете към сместа нарязаните на ситно чери домати, готовия сос и мащерката, и оставете да поври около 8-10 минути. Започнете да редите лазанята, като сипвате на дъното на тавата един черпак от бешамел соса. След това редувайте ред кори и ред от болонезе соса. Завършвате с ред кори и отгоре залейте със сос бешамел. Накрая се поръсва с пармезан. Печете 40-50 минути до златист цвят.