Menu

Съставки

+

Телешко

  • Телешки бут 1000.0 г
  • KNORR Подправка за месо 15.0 г
  • Зехтин 30.0 мл

Сос

Сервиране

  • Смес от билки за украса
  • Чери домати 10.0 бр
  • Едри каперси 50.0 г

Впечатляваща средиземноморска италианска рецепта за телешко

...

Начин на приготвяне

  1. Телешко

    Подправете телешкото с Подправката за месо Knorr смесена със зехтин.
    Поставете във фурната, предварително настроена на печене с пара, загрята до температура 140 °C, със сензорна сонда, настроена на 68 °C.
  2. Сос

    Разбъркайте съставките на соса и ги подправете на вкус.
  3. Сервиране

    Нарежете охладеното телешко на тънки резени, поставете в чинията със соса, украсете с каперсите, доматите и билките.