Тази чаена смес е основа от богат кенийски чай в комбинация с ягоди, малини, френско грозде и къпини. Тази благоуханна и ароматна смес е балансирана от деликатни цветове от хибискус, шипка и къпини.

Листа: Получен по ортодоксалния метод, традиционно навит черен чай в комбинация от истински ярки горски плодове.

Цвят: Ярък лъчист цвят на залязващо слънце, бистър и прозрачен.

Вкус:  Деликатен чаен вкус с разпръскващ се аромат на сочни горски плодове и цитрусови нотки на хибискус.

 

Инструкции за приготвяне:

100° целзий, 3 мин, 2 мерителни лъжички/ 1 пакетче

PURE LEAF Черен чай с горски плодове 200г

Насипен Черен чай с горски плодове, 200г Тази чаена смес е основа от богат кенийски чай в комбинация с ягоди, малини, френско грозде и къпини. Тази благоуханна и ароматна смес е балансирана от деликатни цветове от хибискус, шипка и къпини. Листа: Получен по ортодоксалния метод, традиционно навит черен чай в комбинация от истински ярки горски плодове. Цвят: Ярък лъчист цвят на залязващо слънце, бистър и прозрачен. Вкус: Деликатен чаен вкус с разпръскващ се аромат на сочни горски плодове и цитрусови нотки на хибискус.

Виж повече:

PURE LEAF ЧЕРЕН ЧАЙ С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ

Черен чай с горски плодове Тази чаена смес е основа от богат кенийски чай в комбинация с ягоди, малини, френско грозде и къпини. Тази благоуханна и ароматна смес е балансирана от деликатни цветове от хибискус, шипка и къпини. Листа: Получен по ортодоксалния метод, традиционно навит черен чай в комбинация от истински ярки горски плодове. Цвят: Ярък лъчист цвят на залязващо слънце, бистър и прозрачен. Вкус: Деликатен чаен вкус с разпръскващ се аромат на сочни горски плодове и цитрусови нотки на хибискус.

Виж повече: