Pure Leaf представя | Unilever Food Solutions

За да създадем специален чай ни трябват и специални листа. Pure Leaf е чай, набран от високопланински чаени полета. A чаените листа придават специфичния, наситен вкус и аромат на чая, като напитка. За да се запазят характеристиките на чаят, той е внимателно набран, навит и изсушен, като целта е да се намали до минимум начупването на листото, за да се запази неговият аромат и вкус.  Нашите специалисти смесват различните чаени блендове с други билки или плодове, или просто предлагат един вкус, уважавайки уникалния аромат и вкус на съответния вид чай.

Представяме ви Pure Leaf насипен чай и Pure Leaf пирамидални пакетчета.

ПРОСТОТАТА НА НАСИПНИТЕ ЧАЕНИ СМЕСИ

ПРОСТОТАТА НА НАСИПНИТЕ ЧАЕНИ СМЕСИ

Ние вярваме, че всяка чаша чай трябва да бъде ароматно, вкусно и автентично изживяване. Видът и уханието на нашите изтънчени насипни чайове е точно толкова добър, колкото и вкусът им.

Приготвянето на насипен чай може да се превърне от навик в момент на наслада.

Майсторски създадените насипни чайове Pure Leaf улесняват пътя до перфектната чаша и правят всяка чаша чай миг на удоволствие.

КРАСОТАТА НА ПИРАМИДАЛНИТЕ ПАКЕТЧЕТА PURE LEAF

КРАСОТАТА НА ПИРАМИДАЛНИТЕ ПАКЕТЧЕТА PURE LEAF

Копринени пирамидални чаени пакетчета.

Пирамидални чаени пакетчета, направени от материал на растителна основа (възобновим). Прозрачните пирамидални чаени пакетчета разкриват нашите прости и естествено красиви смеси от чисти дълголистни чайове с истински парченца плодове и билки. Формата на пирамидалната структура осигурява повече пространство на дълголистния чай, така че да може да се движи, разгъне и да освободи възхитителната наслада, която крие в себе си – за една по-добра чаша чай.

Това придава сетивното усещане за насипен чай в удобен, лесен за запарване формат.