Menu

Съставки

+

За орехите:

  • Натрошени орехи 200.0 г
  • Мед 150.0 г

За сместа от козе сирене:

Презентация:

  • Микросалати и ядливи цветя

Рулада е атрактивно презентиране на различни видове хомогенни смеси, приготвени на слоеве. Роладите биват сладки и солени. . Предложете в менюто си различни видове и вкусове, за да го разнообразите и направите по-атрактивно.

...

Начин на приготвяне

  1. За орехите:

    1. Изпечете орехите във фурна, предварително загрята до 200 °C, след което ги натрошете с помощта на кухненски робот на средно големи парчета, не трябва да са много на ситно. В купа ги смесете с медът и разбъркайте добре.
    2. Сложете малко стреч фолио върху плитка тава, разстелете ореховата смес и , сложете друго парче фолио за опаковане на храна отгоре и покрийте с подобна тава. Оставете в хладилника за 10 – 15 минути.
  2. За сместа от козе сирене:

    1. В купа с помощта на миксер смесете козе сирене, крема сирене и Rama Cremefine 31%, до получаването на хомогенна смес
    2. Извадете сместа от орехи и мед поставете предварително оформената смес от козе в средата на ореховата смес и увийте добре. Поставете ги в хладилника рулото.
    3. Приготвите 10 правоъгълни и 10 триъгълни парчета. Притиснете 10-те триъгълни филии хляб с точилка, за да станат тънки, сложете ги върху кръглата повърхност на пръстен от неръждаема стомана и ги печете във фурна, предварително загрята до 210 °C за 8 – 10 минути. Целта е да се получи чипс.
    4. Извадете филиите от фурната, разпределете Knorr Primerba Червено песто върху крутоните, нарязани на правоъгълници.
  3. Презентация:

    Нарежете рулата и поставете по едно върху всяка брускета с червено песто, отстрани поставете по един чипс от хляб. Украсете с микросалати и ядливи цветя.