Menu

Съставки

+

Кокосов дресинг

Салата

  • Авокадо 1.0 кг
  • Оризов нудълс 300.0 г
  • Люти пресни чушки 50.0 г
  • Пак Чой 400.0 г
  • Бял сусам 50.0 г
  • Черен сусам 50.0 г
  • Белени скариди 600.0 г
  • Чери домати 150.0 г
  • Манго 700.0 г
  • Зехтин 100.0 мл
  • Масло 50.0 г

Свежа екзотична салата за летния сезон.

...

Начин на приготвяне

  1. Кокосов дресинг

    Смесваме всички  продуктити за дресинга в кана и пасираме.
  2. Салата

    Нарежете мангото и авокадото на филийки. 
    Сгответе оризовия нуделс и охладете.
    Нарежете чушките на тънки филийки.
    Изпечете сусама.
    Овкусете изброените съставки с част от дресинга.
    Оваляйте скаридите в сусам и ги сгответе на тиган или плоча в масло и зехтин.
    Нарежете пак чой на четвъртинки и го сгответе за кратко на тиган в зехтин.

  3. Презентация

    Аранжирайте чинията, като подредите продуктите както на снимката и залейте със дресинга.