Menu

Съставки

+

Салтимбоката:

Пастата:


Една от най-разпознаваемите италиански рецепти, води началото си от Бреша, но в последствие става популярна като „saltimbocca alla romana“. Предлагаме ви я с автентичния вкус на паста овкусена с  билки и подправки.

...

Начин на приготвяне

  1. Салтимбоката:

    1.Нарежете телешкото на тънки медальони, притискайте леко в длан и овкусете със сол и пипер.2.Поставете парче прошуто, листо салвия и закрепете с клечка за зъби. 3.Запечете до златисто в намазнен тиган, „загасете “ с виното и добавете предварително приготвения Knorr Братен жус сос във врящата вода и след като заври и се сгъсти дръпнете от котлона.
  2. Пастата:

    1.Сварете пастата „ал денте“, след което добавете Primerba Босилеково песто и пармезана. Разбъркайте добре и поставете в чиния.
  3. Презентация:

    1. Махнете клечките за зъби от месото, поставете пастата като „канапе“, поставят се парчетата салтимбока и залейте с останалия сос