Menu

Съставки

+

Рибата Тон

Глазирани моркови:

Спанак:

  • Бейби спанак 500.0 г
  • Зехтин 150.0 мл
  • Сол 5.0 г
  • Бял балсамов оцет 150.0 мл

Подобрете вкуса на маринованата риба тон с  шамфъстък и се насладете на богатия вкус

...

Начин на приготвяне

  1. Рибата Тон

    1. Нарежете червената риба тон на филийки и подправете със сол и пипер.
    2. Запечете филетата в незалепващ тиган със зехтин
  2. Глазирани моркови:

    1. Нарежете морковите на пръчици. Поставете ги в тенджера с Knorr течен зеленчуковия бульон, босилек, мед
  3. Спанак:

    В купа поставете спанака и овкусете със солта, балсамикото и зехтина
  4. Презентация

    1. Поставяете овкусения спанак в плоска чиния, върху него филетата риба, нанесете азиатското песто с четка върху рибата, поръсете с шамфъстъка и отстрани поставете морковите с лимоновите кори.