Menu

Съставки

+

Шишчета:

  • Филе Риба меч 1.0 кг
  • Бейби тиквички 450.0 г
  • Слънчогледово олио за пържене

Панировка

Майонезата


Не се отказвайте от панировката, само защото имате непоносимост към глутен. Панировката с царевично нишесте ще направи ястието още по-хрупкаво.

...

Начин на приготвяне

  1. Шишчета:

    1.Нарежете рибата меч на квадратни парчета, нарязаните на колелца тиквички и нанижете на шишчетата.
    2.Охладете за няколко минути и след това панирайтев предварително смесените продукти за панировката.
  2. Панировка

    1. Разбъркайте всички съставки с тел за разбиване/миксер и поставете панировката с хладилник за половин час.
  3. Майонезата

    1. Смесетемайонезата Hellmann's Realсъс смлян пипер и босилек, нарязан на ивици
  4. Презентация

    Сервирайте шишчетата в плитка чиния, заедно със сосиерка с майонезата.
  5. Шеф Съвет

    1. За разнообразие към шишчетата може да добавите скариди.