Menu

Съставки

+

Свинските гърди:

Крилцата:

Гарнитурата:

  • Картофи 1500.0 г
  • Слънчогледово олио 100.0 мл
  • Зелени и червени чушки 200.0 г
  • Rama Combi Profi 50.0 мл

Хрупкави и сочни пържени пилешки крилца в комбинация с аромат на цитрус  - истинска наслада за сетивата! Изненадайте вашите гости с нашето предложение.

...

Начин на приготвяне

  1. Свинските гърди:

    1. Смесете Knorr телешки пастообразен бульон със слънчогледовото олио и мариновайте месото най-малко за 1 час.
    2. Добавете мед, оризов оцет, соев сос, барбекю сос, джинджифил, чесън, звездовидния анасон и канелените пръчици, покрийте го с вода и го сложете да се готви 2 часа на слаб огън, докато месото омекне.
    3. Сложете го в тава, прецедете останалия бульон и го печете на висока температура, докато започне да се сгъстява. Изсипете соса върху свинското месо и карамелизирайте във фурна на 180°C.
  2. Крилцата:

    1. Сложете в тенджера вода, сол, Hellmann’s цитрусов винегрет, лютия пипер, пилешките крилца и след като всичко заври гответе 8-10 мин.
    2. Оваляйте крилцата в предваритело овкусеното брашно с Knorr Подправка за маринати пилешко месо и изпържете в гореща мазнина до златист цвят.
  3. Гарнитурата:

    1. Сварете картофите за 8-10 мин.
    2. Сложете картофите и чушките в тава за конвектомат, напръскайте с Rama Combi Profi, овкусете ги с подправка за Knorr Подправка за маринати пилешко месо и разбъркайте. Печете до готовност на 160°C.
  4. Презентация:

    1. Презентирайте атрактивно върху дъска.