Menu

Съставки

+

Рулад с плънка

Гарнитури

Сос Деми Глас


Телешки рулад с картофено пюре, червено зеле и Деми Глас сос

...

Начин на приготвяне

  1. Рулад с плънка

    Начукайте месото  и овкусете с подправки.
    Задушете нарязаните морковите и запържете бекона.
    Добавете киселите краставички и с получената плънка разпределете и навийте руладите.
    С помоща на шишчета промушете руладите.
    Запечатайте на тиган или грил и довършете в конвектомат до готовност.

  2. Гарнитури

    Загрейте водата и направете картофеното пюре. Овкусете със сол и масло.
    Загрейте зелето на тиган с малко масло и сметана.
  3. Сос Деми Глас

    Редуцирайте виното и добавете сос Деми Глас
    Затоплете соса и добавете маслото.
  4. Презентация

    Наредете рулада в чиния за сервиране и гарнирайте с пюрето и зелето.
    Поръсете със див лук.