Маринована сьомга с киноа
Маринована сьомга с киноа

Съставки
Сьомга
-
Филе от сьомга 1.5 кг
-
Зехтин 200.0 мл
-
Фенел 200.0 г
-
Джин 300.0 мл
-
Копър 200.0 г
-
Морска сол 2.0 кг
Салата от киноа
-
Киноа 300.0 г
-
Сол 5.0 г
-
Едамаме 300.0 г
-
Черен пипер 3.0 г
Крем от хрян
-
Хрян, приготвен 100.0 г
-
Заквасена сметана 100.0 мл
-
Сол 4.0 г
-
Черен пипер 3.0 г
Авокадо уасаби крем
-
Авокадо 500.0 г
-
Уасаби 15.0 г
-
Сол 3.0 г
-
Вода 40.0 мл
Начин на приготвяне
-
Сьомга
Овкусете равномерно сьомгата с джин.Поставете в подходящ съд сьомгата и я покрийте от всички страни със сол.Оставете 24 часа на сухо и хладно място.Изчистете добре рибата от солта.Пасирайте фенела, копър и зехтин.С получената смес намажете добре сьомгата. -
Салата от киноа
Сварете киноата и овкусете със сол и пипер.Добавете едамамето и винегрета. -
Крем от хрян
Пасирайте всички продукти до хомогенна смес. -
Авокадо уасаби крем
Пасирайте всички продукти до хомогенна смес. -
Презентация
Поставете в плитка чиния салатата.След това поставете сьомгата.Декорирайте с двата крема чинията.По желание гарнирайте с бърза трушия от червен лук.