Menu

Съставки

+

No Schnitzel

Аспержи

  • Аспержи 500.0 г
  • Сол, пипер 5.0 г
  • Масло 100.0 г

Лилав картоф

Мисо Холандез


Аспержи, шницел, картоф и холандез - класика! Но сега във вегетариански вариянт.

...

Начин на приготвяне

  1. No Schnitzel

    Запържете шницела в гореща мазнина от всяка страна за 2-3 минути до златисто.
  2. Аспержи

    Почистете аспержите, измийте и бланширайте в подсолена вода.
    Извадете и отцедете аспержите. Глазирайте в масло.

  3. Лилав картоф

    Измийте картофите и поставете всички съставки заедно във вакуумна торбичка за готвене и гответе на 95°C за 40 мин на су-вид.
  4. Мисо Холандез

    Смесете всички съставки и затоплете соса.
  5. Презентация

    Аранжирайте чинията като на снимката и украсете с микро цветя.