Разбира се, че сте задали въпроса многократно: "Има ли глутен в това ястие? Можете ли да правите ястия без глутен? "
В днешно време чувствителността на глутен и целиакията е толкова срещана, че всички готвачи, които се грижат за нуждите на своите гости, трябва да могат да измислят алтернативи, еквивалентни на всички ястия, но БЕЗ ГЛУТЕН.
Изглежда ли невъзможно? В последната ни брошура обобщихме съветите и триковете, които ще направят гостите ви по-доволни.
![Ръководство за приготвяне на храна без глутен Ръководство за приготвяне на храна без глутен](/chef-inspiration/Gluten-free/Gluten_Free_guide/jcr:content/parsys/content/download/image.img.jpg/270x270_gluten.jpg)
Ръководство за приготвяне на храна без глутен
Можете да изтеглите Ръководството чрез бутона по-долу