Menu
Unilever Food Solutions » Начало
  • Начало
  • Шеф зона
    • Шеф зона
    • UFS Академия
    • UniChef
    • Свежест в твоето меню
    • Без глутен
    • От професионалисти за професионалисти
    • Fast Food
    • Средиземноморска кухня
    • Азиатска кухня
    • Устойчиво развитие
    • Сосове от А до Я
    • Вдъхновени от рибата
    • Алергени
    • Hellmann’s за всяка ситуация
    • Knorr подправки
    • Да преборим Covid-19 Заедно
    • Готови ли сте за отварянето на ресторанта си?
  • Рецепти
  • Продукти
    • Всички продукти
    • Азиатска кухня
    • Бульони
    • Чай
    • Десерти
    • Гарнитури
    • Подправки
    • Продукти за овкусяване
    • Сосове
    • Супи
  • UniChef
  • Ние сме UFS
    • Вход
    • Моят профил
    • Изход
  • Контакти
  • {query} в продукти
  • {query} в рецепти
  • {query} в друго
всички
    • Забравена парола?

      Logging in

      Please wait...

    • Създай профил
    • Контакти
    • Моят профил
    • Контакти
    • Изход
  1. Начало
  2. Шеф зона
  3. От професионалисти за професионалисти
  1. Шеф зона

От професионалисти за професионалисти

  • Сезонна съставка през март Сезонна съставка през март
    От професионалисти за професионалисти

    Сезонна съставка през март

    Телешко месо - aпетитното изкушение

  • Сезонна съставка през март Сезонна съставка през март
    От професионалисти за професионалисти

    Сезонна съставка през март

    Аспержи - кралското лакомство

  • Сезонна съставка през февруари Сезонна съставка през февруари
    От професионалисти за професионалисти

    Сезонна съставка през февруари

    Лимон – киселата

  • Сезонна съставка през февруари Сезонна съставка през февруари
    От професионалисти за професионалисти

    Сезонна съставка през февруари

    Брюкселско зеле - специалният зеленчук

  • Сезонна съставка през януари Сезонна съставка през януари
    От професионалисти за професионалисти

    Сезонна съставка през януари

    Праз – повече от подправка за супа

  • Сезонни съставки през ноември Сезонни съставки през ноември

    Сезонни съставки през ноември

    Червена боровинка, тиква и дивечово месо.

  • Knorr течен бульон морски дарове Knorr течен бульон морски дарове

    Качествени бульон от морски даровее изисква пресни продукти, време и допълнително средства

    Обогатявате вкуса и постигате постоянно качество всеки път

    Виж повече
  • „Най-добрият начин да вникнеш в една култура е чрез храната“ „Най-добрият начин да вникнеш в една култура е чрез храната“
    От професионалисти за професионалисти

    „Най-добрият начин да вникнеш в една култура е чрез храната“

    Интервю с Цветомир Николов, победител в Unichef 2018

  • Световни кулинарни трендове Световни кулинарни трендове
    От професионалисти за професионалисти

    Световни кулинарни трендове

    Представяме ти няколко международни кулинарни тенденции, които твърдо се наложиха през последната година

  • 7 навика на успешните шеф готвачи 7 навика на успешните шеф готвачи
    От професионалисти за професионалисти

    7 навика на успешните шеф готвачи

    Топ готвачите казват, че тези навици са задължителни, за да бъдете успешни!

  • 6 съвета как да помогнем на бизнеса си чрез социалните медии

    6 съвета как да помогнем на бизнеса си чрез социалните медии

    От професионалисти за професионалисти

  • 3 наситени ароматa през  2019 година

    3 наситени ароматa през 2019 година

    От професионалисти за професионалисти

    Открийте Knorr Течни подправки за овкусяване и създайте запомнящи се ястия

  • Основни правила за рязане с нож за начинаещи

    Основни правила за рязане с нож за начинаещи

    От професионалисти за професионалисти

    Всеки от нас е започнал от нулата и не е знаел как да държи нож или как да реже лук. Ето няколко съвета от нас за начинаещи:

  • Световни кулинарни трендове

    Световни кулинарни трендове

    От професионалисти за професионалисти

    Представяме ти няколко международни кулинарни тенденции, които твърдо се наложиха през последната година

  • UFS Програма за лоялност

    UFS Програма за лоялност

    От професионалисти за професионалисти

    Удължен срок за участие до 12 юли

  • „Най-добрият начин да вникнеш в една култура е чрез храната“

    „Най-добрият начин да вникнеш в една култура е чрез храната“

    От професионалисти за професионалисти

    Интервю с Цветомир Николов, победител в Unichef 2018

  • Knorr програма за лоялност

    Knorr програма за лоялност

    От професионалисти за професионалисти

    Срок на промоцията: 10 март - 10 септември 2020 г.

  • Knorr Програма за лоялност

    Knorr Програма за лоялност

    От професионалисти за професионалисти

    Срок на промоцията: 10 март - 10 юни 2020 г.

  • Сезонни съставки през ноември

    Сезонни съставки през ноември

    От професионалисти за професионалисти

    Червена боровинка, тиква и дивечово месо.

  • Сезонна съставка през януари

    Сезонна съставка през януари

    От професионалисти за професионалисти

    Праз – повече от подправка за супа

  • Сезонна съставка през февруари

    Сезонна съставка през февруари

    От професионалисти за професионалисти

    Брюкселско зеле - специалният зеленчук

  • Сезонна съставка през февруари

    Сезонна съставка през февруари

    От професионалисти за професионалисти

    Лимон – киселата

  • Сезонна съставка през март

    Сезонна съставка през март

    От професионалисти за професионалисти

    Аспержи - кралското лакомство

  • Сезонна съставка през март

    Сезонна съставка през март

    От професионалисти за професионалисти

    Телешко месо - aпетитното изкушение

All Articles

Какво получавате:

  • Достъп до безплатни обучения за готвачи
  • Най-добрите рецепти и съвети от готвачи от целия свят
  • Най-новите кулинарни трендове
РЕГИСТРИРАЙ СЕ
Вече си регистриран? Влез в профила си тук
  • Начало
  • Шеф зона
  • Рецепти
  • Продукти
  • UniChef
  • Ние сме UFS
  • Електронен бюлетин
  • Избери държава
  • Please Recycle
  • Юридически условия
  • Информация относно поверителността на личните данни
  • Информация относно бисквитките
  • Карта на сайта
  • Управление на "Бисквитките"
Регистрирай се за нашият електронен бюлетин сега!

Защо? Регистрирайки се ще получаваш интересни рецепти, информация за последните тенденции в света на кулинарията, безплатни продукти и още много актуална информация.

Намерете ни на ..
  • YouTube
  • Facebook
Unilever Food Solutions » Начало

© 2021 Unilever Food Solutions | Всички права запазени

Unilever Food Solutions » Начало

Инсталирай това приложение на твоя iPhone Инсталирай това приложение на твоя iPad Инсталирай това приложение на твоя Android Инсталирай това приложение на твоят Windows телефон

Кликнете върху иконката долу и изберете "Добавяне" към вашия начален екран. Кликнете върху иконката долу и изберете "Добавяне" към вашия начален екран. Кликнете върху иконката долу и изберете "Добавяне" към вашият начален екран. Кликнете върху иконката долу и изберете "Добавяне" към вашия начален екран.

x