От професионалисти за професионалисти
-
От професионалисти за професионалисти
Сезонна съставка през март
Телешко месо - aпетитното изкушение
-
От професионалисти за професионалисти
Сезонна съставка през март
Аспержи - кралското лакомство
-
От професионалисти за професионалисти
Сезонна съставка през февруари
Лимон – киселата
-
От професионалисти за професионалисти
Сезонна съставка през февруари
Брюкселско зеле - специалният зеленчук
-
От професионалисти за професионалисти
Сезонна съставка през януари
Праз – повече от подправка за супа
-
Сезонни съставки през ноември
Червена боровинка, тиква и дивечово месо.
-
Качествени бульон от морски даровее изисква пресни продукти, време и допълнително средства
Обогатявате вкуса и постигате постоянно качество всеки път
Виж повече -
От професионалисти за професионалисти
„Най-добрият начин да вникнеш в една култура е чрез храната“
Интервю с Цветомир Николов, победител в Unichef 2018
-
От професионалисти за професионалисти
Световни кулинарни трендове
Представяме ти няколко международни кулинарни тенденции, които твърдо се наложиха през последната година
-
От професионалисти за професионалисти
7 навика на успешните шеф готвачи
Топ готвачите казват, че тези навици са задължителни, за да бъдете успешни!
-
-
3 наситени ароматa през 2019 година
От професионалисти за професионалистиОткрийте Knorr Течни подправки за овкусяване и създайте запомнящи се ястия
-
Основни правила за рязане с нож за начинаещи
От професионалисти за професионалистиВсеки от нас е започнал от нулата и не е знаел как да държи нож или как да реже лук. Ето няколко съвета от нас за начинаещи:
-
Световни кулинарни трендове
От професионалисти за професионалистиПредставяме ти няколко международни кулинарни тенденции, които твърдо се наложиха през последната година
-
-
„Най-добрият начин да вникнеш в една култура е чрез храната“
От професионалисти за професионалистиИнтервю с Цветомир Николов, победител в Unichef 2018
-
Knorr програма за лоялност
От професионалисти за професионалистиСрок на промоцията: 10 март - 10 септември 2020 г.
-
Knorr Програма за лоялност
От професионалисти за професионалистиСрок на промоцията: 10 март - 10 юни 2020 г.
-
Сезонни съставки през ноември
От професионалисти за професионалистиЧервена боровинка, тиква и дивечово месо.
-
Сезонна съставка през януари
От професионалисти за професионалистиПраз – повече от подправка за супа
-
Сезонна съставка през февруари
От професионалисти за професионалистиБрюкселско зеле - специалният зеленчук
-
-
-
Сезонна съставка през март
От професионалисти за професионалистиТелешко месо - aпетитното изкушение
Какво получавате:
- Достъп до безплатни обучения за готвачи
- Най-добрите рецепти и съвети от готвачи от целия свят
- Най-новите кулинарни трендове