Menu

Подкрепа за готвачи – за готвачи от готвачи

Ние сме UFS. Ние подкрепяме готвачите.

Подкрепа за готвачи – за готвачи от готвачи

Unilever Food Solutions е бизнес, създаден от готвачи, така че знаем с какво се сблъсквате всеки ден в кухнята. Всичко, което правим, е фокусирано върху това да улесним живота Ви. Целим се да Ви вдъхновим, обучим и да Ви предоставим най-добрите продуктови решения. 

Въз основа на богатия си опит в професионалните хранителни услуги нашият екип от над 300 готвачи създава решения за ястия, които комбинират страхотен вкус, удобство и хранене с постоянно висок стандарт.

Нашата глобална мрежа от професионалисти в хранителните услуги помага да се осигурят най-добрите устойчиви съставки, да се разработват качествени продукти, да се създават вдъхновяващи и популярни рецепти и да се предоставя обучение за готвачи и подкрепа. 

 

 

 

 

Следвайте нашия екип от готвачи и специалисти по храните!

Ние сме тук, за да Ви вдъхновяваме. За повече информация относно популярни съставки, най-новите хранителни техники, кухненски хумор и най-добрите кулинарни събития ни последвайте сега.

Call Us

+359 2 965 40 11
Contact our Customer Care line for quality issues or general inquiries.

Тенденции и вдъхновение за меню

Търсенето на вегетариански храни, опции за меню без глутен и здравословни хранителни режими на растителна основа показват как тенденциите в храните и нуждите на клиентите винаги се променят – знаем, че може да е трудно да бъдете в крак с промените.

Нашият екип от готвачи Ви улесняват да останете вдъхновени и уверени с най-новите тенденции в хранитересторантски рецепти и онлайн курсове за готвачи.

 

Нашите продукти

Нашите професионални продукти за хранителни услуги са разработени с голямото съдействие на нашите готвачи. Затова не е изненада, че нашите водещи марки на хранителни услуги предоставят качество без компромис в кухнята. Нашите продукти се грижат за Вас и нуждите на Вашите клиенти: от сосове без бучки, веган продукти и формули за подправки без оцветители и консерванти.
Ако искате да знаете, къде да откриете нашите продукти, проверете при най-близкия търговски представител. 

Ангажираността на Unilever Foods Solutions към устойчивите опаковки

Когато стане дума за използването на пластмаса, ние от Unilever Food Solutions вярваме в принципа „по-малко – по-добре“. Планът за устойчив живот на Unilever продължава да е нашата пътеводна светлина, докато се стремим към големия ангажимент, който поехме за намаляване на пластмасата.

До 2020 г.: ще намалим отпадъка, свързан с изхвърлянето на нашите продукти, с 50%.

До 2025 г.: 100% от нашите пластмасови опаковки ще могат да се използват повторно, да се рециклират или компостират. А 25% от нашите пластмасови опаковки ще бъдат изработвани от рециклирана пластмаса (или PCR). Ще намалим наполовина употребата си на пластмаса, която се използва за първи път, като редуцираме абсолютната си употреба на пластмасови опаковки с над 100 000 тона и ускорим употребата на рециклирана пластмаса от наша страна. Помогнете ни да съберем и обработим повече пластмасови опаковки, отколкото продаваме.

Освен че редуцираме нашата употреба на пластмаса, сме ангажирани да помогнем за създаването на кръгова икономика за пластмасата. Това означава да предприемем действия на всички нива в жизнения цикъл на пластмасата. 

Следователно стратегията ни от три части за намаляване на пластмасата е:

 1. БЕЗ ПЛАСТМАСА 

 2. ПО-МАЛКО ПЛАСТМАСА

 3. ПО-ДОБРА ПЛАСТМАСА 

 

Please recycle: нашата ангажираност към устойчиви опаковки

Всички продукти на Unilever Food Solutions от сега нататък ще носят логото „please recycle, като приканваме нашите клиенти и потребители да ни придружат на това пътешествие. Също така продължаваме да работим заедно с нашите доставчици и партньори, за да помогнем за създаването на решения за рециклиране там, където не съществуват.