Ние сме UFS. Ние подкрепяме готвачите.

Подкрепа за готвачи – за готвачи от готвачи

Unilever Food Solutions е бизнес, създаден от готвачи, така че знаем с какво се сблъсквате всеки ден в кухнята. Всичко, което правим, е фокусирано върху това да улесним живота Ви. Целим се да Ви вдъхновим, обучим и да Ви предоставим най-добрите продуктови решения. 

Въз основа на богатия си опит в професионалните хранителни услуги нашият екип от над 300 готвачи създава решения за ястия, които комбинират страхотен вкус, удобство и хранене с постоянно висок стандарт.

Нашата глобална мрежа от професионалисти в хранителните услуги помага да се осигурят най-добрите устойчиви съставки, да се разработват качествени продукти, да се създават вдъхновяващи и популярни рецепти и да се предоставя обучение за готвачи и подкрепа. 

 

 

 

 

Следвайте нашия екип от готвачи и специалисти по храните!

Ние сме тук, за да Ви вдъхновяваме. За повече информация относно популярни съставки, най-новите хранителни техники, кухненски хумор и най-добрите кулинарни събития ни последвайте сега.

Call Us

0860 31 41 51
Contact our Customer Care line for quality issues or general inquiries.

Тенденции и вдъхновение за меню

Търсенето на вегетариански храни, опции за меню без глутен и здравословни хранителни режими на растителна основа показват как тенденциите в храните и нуждите на клиентите винаги се променят – знаем, че може да е трудно да бъдете в крак с промените.

Нашият екип от готвачи Ви улесняват да останете вдъхновени и уверени с най-новите тенденции в хранитересторантски рецепти и онлайн курсове за готвачи.

 

Нашите продукти

Нашите професионални продукти за хранителни услуги са разработени с голямото съдействие на нашите готвачи. Затова не е изненада, че нашите водещи марки на хранителни услуги предоставят качество без компромис в кухнята. Нашите продукти се грижат за Вас и нуждите на Вашите клиенти: от сосове без бучки, веган продукти и формули за подправки без оцветители и консерванти.
Ако искате да знаете, къде да откриете нашите продукти, проверете при най-близкия търговски представител. 

Ангажираността на Unilever Foods Solutions към устойчивите опаковки

Когато стане дума за използването на пластмаса, ние от Unilever Food Solutions вярваме в принципа „по-малко – по-добре“. Планът за устойчив живот на Unilever продължава да е нашата пътеводна светлина, докато се стремим към големия ангажимент, който поехме за намаляване на пластмасата.

 До 2020 г.: ще намалим отпадъка, свързан с изхвърлянето на нашите продукти, с 50%.

До 2025 г.: 100% от нашите пластмасови опаковки ще могат да се използват повторно, да се рециклират или компостират. А 25% от нашите пластмасови опаковки ще бъдат изработвани от рециклирана пластмаса (или PCR).  

 Следователно стратегията ни от три части за намаляване на пластмасата е:

 1. БЕЗ ПЛАСТМАСА – когато е възможно

 2. ПО-МАЛКО ПЛАСТМАСА – дизайн на опаковката, който използва по-малко пластмаса, когато не е налична качествена алтернатива

 3. ПО-ДОБРА ПЛАСТМАСА – където използваме пластмаса, се уверяваме, че това е най-добрият шанс да бъде рециклиран и да използваме отново колкото се може повече от този рециклиран материал

 

Please recycle: нашата ангажираност към устойчиви опаковки

Всички продукти на Unilever Food Solutions от сега нататък ще носят логото „please recycle, като приканваме нашите клиенти и потребители да ни придружат на това пътешествие. Също така продължаваме да работим заедно с нашите доставчици и партньори, за да помогнем за създаването на решения за рециклиране там, където не съществуват.