Карта на сайта
UFS България | От професионалисти за професионалисти
-
Шеф зона
-
UFS Академия | Кулинарни обучения за готвачи
- UFS АКАДЕМИЯ | Изкуството на презентацията
- UFS Академия | Готвене на растителна основа
- Су вид
- UFS АКАДЕМИЯ | Италианска кухня: Пиемонте
- UFS АКАДЕМИЯ | Безопасността е най-важна!
- UFS АКАДЕМИЯ | Кулинарна фотография
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Премиумизация | UFS Академия
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Как да готвя стек | Food Solutions
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Овладяване на веганската кухня
- ОНЛАЙН КУРС: Управление на хранителните отпадъци в кухнята
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Направете италианска домашна паста
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Испански тапас | UFS Академия
- ОНЛАЙН КУРС ЗА ГОТВАЧИ: Как да приготвя сосове?
- Pure Leaf | Специални чаени листа, специален вкус.
- UniChef - Търсим първата звезда!
- HELLMANN-S ПРОМО КАМПАНИЯ
- Свежест в твоето меню
- Knorr бульон кампания. Купи и спечели!
-
БЕЗ ГЛУТЕН | Приготвянето на ястия БЕЗ ГЛУТЕН не е сложно!
- БЕЗ ГЛУТЕН. ГЛУТЕН. Какво е глутен?
- Заместители на продукти с глутен
- Knorr бульони без алергени
- Без глутен. Ръководство за приготвяне на храна.
- Подготовка на кухнята за готвене на ястия без глутен
- БЕЗ ГЛУТЕН | Приготвяне на ястия без глутен
- Съхранение на продукти без глутен
- БЕЗ ГЛУТЕН в кухнята - съвети от нас за вас
- БЕЗ ГЛУТЕН. Брашното в кухнята
- БЕЗ ГЛУТЕН | Силата на брашното без глутен
- Нашите кампании
-
Съвети От професионалисти за професионалисти
- 7 навика на успешните главни готвачи
- Управлението на успешна кухня е преди всичко екипна работа
- Как да се справите ефективно с отпадъците?
- 7 ножа, които отличават главния готвач от любителя
- ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ | 6 съвета
- 3 наситени аромата през 2019
- Основни правила за рязане с нож за начинаещи
- Световни кулинарни трендове - Представяме ти няколко
- Шеф готвачи подкрепят шеф готвачи | Програма лоялност
- Лятна FOH кампания с период 08.07.2019- 08.09.2019
- Интервю с Цветомир Николов, победител в Unichef 2018
- Шеф готвачи подкрепят шеф готвачи - твоята лоялност се възнаграждава!
- Шеф готвачи подкрепят шеф готвачи | Програма лоялност
- Сезонни съставки през ноември
- Сезонна съставка през януари | Праз
- Сезонна съставка през февруари | Брюкселско зеле
- Сезонна съставка през февруари | Лимон – киселата
- Сезонна съставка през март | Аспержи - кралското лакомство
- Сезонна съставка през март | Телешко месо
- Сезонни съставки през април | Спанак, зелен лук и агнешко
- ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ | Програма за лоялност
- Програма за лоялност
- Fast Food
- Включи средиземноморската кухня в твоето меню
-
Екзотична и колоритна азиатската кухня вече е част от менюто
- Щеф зона | Азиатската кухня в България
- АЗИАТСКА КУХНЯ | Необходимо базово оборудване
- Кои са основните методи на готвене в Азиатската кухня
- Основни правила за приготвяне на азиатските ястия
- Как да добавите аромат и да обогатите вкуса на азиатските
- KNORR Азиатска серия промо кампания. Купи и спечели!
- Автентични азиатски рецепти. Виж нашите видео рецепти!
- Азиатска кухня - съвети и полезна информация
- Устойчиво развитие
- Сосове от А до Я
- Какви са тенденциите в света на кулинарията
-
Алергени | Какво е важно да знаете за алергените?
- Шеф зона | Hellmann’s за всяка ситуация
- COPY Front of House range
- Knorr подправки
- Запазете бизнеса си в условията на коронавирус
-
Богат избор от алтернативи на месото - изцяло растителни
- The Vegetarian Butcher. Представяне на марката.
-
The vegetarian butcher | Идеи за рецепти
- THE VEGETARIAN BUTCHER | Любимите ястия на вашите гости
- THE VEGETARIAN BUTCHER | Рецепти с безкомпромисен вкус
- По-атрактивно меню с вегетариански алтернативи на месото
- Безмесни ястия и за хора, консумиращи месо – сега напълно актуално
- Традиционни ястия във вегетариански вариант
- The Vegetarian Butcher – храната на бъдещето е веган!
- Сезонност: Кулинарията през годината
- Шеф Зона | Knorr® Professional
- Chef Tales
- Бъдещи менюта 2023 - Топ 8 световни трендове в менюто
- Недостатъчно персонал - преосмисляне на индустрията
- IT’S HELLMANN’S BBQ TIME!
-
UFS Академия | Кулинарни обучения за готвачи
- Рецепти за основни ястия, десерти, азиатска кухня
- Продуктово портфолио
- Контакти
- Резултати от търсене
- Запишете се за нашия електронен бюлетин
- Юридически условия. Условия за ползване
- Cookies политика
- ПОЛИТИКА НА ЮНИЛИВЪР ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
- Knorr течна подправка за овкусяване Roast Umami
- Knorr течна подправка за овкусяване Citrus Fresh
-
Регистрация на профил
- Please Recycle – Устойчиви опаковки
- Ние сме готвачи, които подкрепят други готвачи
-
Регистрация на профил
-
- Knorr Течен телешки бульон
- Knorr Карбонара
- Knorr Картофено пюре с мляко
- Knorr Пикантен сос с чили и соя
- Hellmann's Горчица доза 10 ml
- Knorr Четири сирена
- Knorr Тъмен кафяв сос 1 kg
- Knorr Maizena Царевично нишесте
- Knorr течна подправка за овкусяване Deep Smoke
- Hellmann's Майонеза Real доза 10 ml
- KNORR Подправка за пиле
- Knorr Гъбена крем супа
- Knorr желиран телешки бульон
- Knorr Течен пилешки бульон
- Hellmann's Мед и горчица
- Knorr Телешки пастообразен бульон
- Knorr Течен Зеленчуков бульон
- Knorr Балсамова Редукция
- Hellmann's Майонеза Real 430 ml
- Knorr течен бульон морски дарове
- Hellmann`s барбекю сос 950 мл
- Knorr GARDE d'OR Течен Деми Глас
- Knorr Беарнез сос
- Primerba Босилеково песто
- Knorr шафранова паста
- KNORR Сладък червен пипер
- The Vegetarian Butcher Raw No Beef Burger 2.26 kg
- Knorr Подправка за маринати пилешко месо
- Knorr Уорчестър сос
- Hellmann's Цитрусов винегрет
- Hellmann`s горчица 850мл
- Hellmann's Майонезен сос Фрайс 850 ml
- Knorr Деми Глас сос
- Knorr Доматен сос (база за Болонезе)
- Knorr Бял гъбен сос
- Knorr Пепър сос
- Delikat Универсална зеленчукова подправка 20кг
- Knorr Японски терияки сос
- Knorr соев сос
- Hellmann's Малинов винегрет
- KNORR Подправка за Картофи
- The Vegetarian Butcher No Chicken Nuggets 1.75 kg
- Knorr Рибен бульон
- Primerba Червено песто
- Knorr Маслен сос с лимон
- Knorr Пилешки прахообразен бульон
- Hellmann's Барбекю сос
- Hellmann's Цезар сос
- Primerba Къри паста
- Hellmann`s чеснов сос 860мл
- The Vegetarian Butcher No Mince 2 kg
- Knorr Светло Ру
- Knorr течна подправка за овкусяване Citrus Fresh
- Knorr GARDE d'OR Течен Гъбен сос 1л
- Knorr Грейви за свинско месо
- Carte d'Or Крем панакота
- Knorr Пилешки пастообразен бульон
- Knorr Подправка за маринати Риба и морски дарове
- Knorr течна подправка за овкусяване Roast Umami
- Knorr Подправка за маринати телешко месо
- Knorr Крем супа броколи
- Knorr Картофи на люспи
- Knorr Течен рибен бульон
- Primerba Провансалски билки
- Primerba Азиатско песто
- Knorr Универсална подправка за грил
- Hellmann`s майонеза 850мл
- Hellmann's Барбекю сос доза 10 ml
- Carte d'Or Крем брюле / Крем Kарамел
- Hellmann's Майонеза
- Carte d'Or Шоколадово суфле
- Hellmann's Хиляда острова
- Hellmann's Майонеза Light доза 10 ml
- Hellmann's Кетчуп пауч 2.2 l
- Hellmann's Горчица 250 ml
- KNORR течен сос Холандез 1 L
- Hellmann's Кетчуп доза 10 ml
- The Vegetarian Butcher No Chicken Chunks
- Knorr Зеленчукова крем супа
- Hellmann's Горчица
- Hellmann's Кетчуп 485 ml
- Hellmann's Майонеза Deli
- Knorr Холандез сос
- Knorr Пикантен сос с чили и чесън
- The Vegetarian Butcher NoSchnitzel 1,8 kg
- Knorr Братен Джус сос
- Knorr Доматена крем супа 1кг
- Knorr Зеленчуков пастообразен бульон
- Knorr Гъбен прахообразен бульон
- Delikat Пилешки гранули
- Delikat универсална зеленчукова подправка 2кг
- Hellmann's Майонеза Real
- Hellmann's Барбекю сос 250 ml
- Hellmann`s кетчуп 950 мл
- Hellmann's Кетчуп
- Hellmann's Веган майонеза 2.5 kg
-
- Hellmann's Майонеза Real
- Hellmann`s майонеза 850мл
- Hellmann`s горчица 850мл
- Hellmann`s барбекю сос 950 мл
- Hellmann`s чеснов сос 860мл
- Hellmann`s кетчуп 950 мл
- Knorr Японски терияки сос
- Knorr течна подправка за овкусяване Deep Smoke
- Knorr течна подправка за овкусяване Citrus Fresh
- Knorr течна подправка за овкусяване Roast Umami
- KNORR течен сос Холандез 1 L
- Knorr желиран телешки бульон
- Knorr Картофи на люспи
- Hellmann's Майонеза Real доза 10 ml
- Hellmann's Майонеза Light доза 10 ml
- Hellmann's Кетчуп доза 10 ml
- Hellmann's Горчица доза 10 ml
- Hellmann's Майонезен сос Фрайс 850 ml
- Knorr Пилешки пастообразен бульон
- Knorr Тъмен кафяв сос 1 kg
- Knorr Телешки пастообразен бульон
- Knorr Зеленчуков пастообразен бульон
- Hellmann's Веган майонеза 2.5 kg
- Hellmann's Майонеза Real 430 ml
- Hellmann's Барбекю сос 250 ml
- Primerba Червено песто
- Primerba Босилеково песто
- Primerba Азиатско песто
- Primerba Провансалски билки
- Primerba Къри паста
-
- Салата с пиле и кейл
- Панакота за вкъщи с горски плодове и целувки
- Патладжани пълнени с киноа, гъби, салсиче и маслини
- Свинска рулада с тъмен кафяв сос и картофен гретин
- Оризови кюфтенца със сьомга
- Веган сандвич с фалафел
- The Vegetarian Butcher - Зелеви сарми с NoMince meat
- Пилешка рулада с аспержи и морковена обвивка
- Паста с "пушено" пилешко и гъбен сос
- Печено говеждо с картофен крем и пържен артишок
- Страчатела мус с желе от череши
- The Vegetarian Butcher - Мусака с NoMince Meat
- Свински джолан със зеленчуково ризото и сос "Еспаньол"
- Аранчини с пилешко и лют сос "Арабиата"
- Филе Джон дори (Светипетрова риба) с картофено пюре
- Бургер-тост Ню Йорк
- Шоколадов сладолед с малиново кули
- Салата с мангo, скариди, ананас и кокосов дресинг
- Киш с пушена сьомга и праз
- Панакота с мак и кули от вишни
- Карамелизирани Моркови с Майонеза и Мащерка
- Печено агнешко с гъбен сос и батат
- Говежди ребърца, глазирани В БАРБЕКЮ СОС С КОРЕНОПЛОДНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И КОРИАНДЪР
- Телешко с винен сос върху картофено пюре, гъби шийтаке и ябълки
- Традиционно испанско гаспачо (Gaspacho Andaluz)
- Пиле Якитори
- Хрупкаво пикантно пиле
- Бургер със свинско кюфте и хрупкави зеленчуци
- The Vegetarian Butcher - Raw No Beef Burger в италиански стил
- Панирани скариди с гарнитура от аспержи и пяна от сос Холандез
- Бьоф Строганоф
- Печено свинско със спанак и картофен флан
- Plant based рагу върху пюре от сладък картоф
- Багета с пиле на грил и цезар дресинг
- Лимонова Панакота
- Салата с киноа с круши, целина, орехи и карпачо от осолено месо
- Пилешки крила със сос Терияки
- The Vegetarian Butcher - Пълнени чушки с NoMince meat
- Брауни с боровинки и цвекло
- Сладък картоф с два вида веган дип
- Царевично пиле с ризото от булгур и бейби моркови
- Панакота с аспержи и ягоди
- Пилешко с червено къри и бейби патладжани
- Рула от сьомга и риба тон с млечна заливка
- Калмари, с плънка от сьомга и скариди
- Киш с козе сирене и градински подправки
- Маринована сьомга с киноа
- Тарталети с диви гъби
- Сос Деми глас и неговите производни
- Смокини пълнени с прошуто, синьо сирене и мариновани аспержи
- Майонезен дип сос Ремулад
- Шоколадов мус с хрупкав crumble и малина
- Картофени понички
- Милфьой с чийз крем, ягоди и физалис
- The Vegetarian Butcher - салата от карфиол, броколи, цвекло, крем от нахут и NoChiken chunks
- Виенски кошнички с шоколадов мус и ягоди
- Сьомга със зелени аспержи, КАРТОФЕНО ПЮРЕ И СЛАДЪК СОС С ГОРЧИЦА И КОПЪР
- Гъбена супа с лук, чедър и чеснови крутони
- Телешки ребра с барбекю сос и джинджифил
- Салата с кресон, круша и ягоди
- The Vegeterian Butcher - Зеленчуково стю с елда и No Hot Dog
- Веган шницел с картофена салата
- Рулада с козе сирене, оваляна в орехи и мед върху крутони с червено песто
- Риба тон със зелени салати и сос медена горчица
- Сос Велуте
- Салтимбока със спагети и песто
- Шишче от риба меч в портокалова панировка с майонеза с черен пипер и босилек
- Вегетариански шницел с паста и доматен сос.
- Оризови нудъли с пиле
- Агнешки котлети с кремообразна полента
- Plant Based Кюфтета с хрупкав батат
- Картофен хляб
- Комбинация от пъстърва и сьомга, гъбено ризото и сос Холандез
- Градински бургер
- Сандвич с пуешко, авокадо и лайм
- Майонезен дип с авокадо и халапеньо
- Тарталета със сос Холандез и аспержи
- Супа от аспержи със сьомга
- Веган такос със запeчен карфиол, салата със зелено манго и пикантен сос
- Манго с кокосов “declasse”
- Светъл сос за риба
- Пролетен каталунски крем
- Салата тофу и краставици с пикантен дресинг
- Филе Треска с цитрусово ризото, червен къри сос и чипс от тиквичка
- Леща с картофи и бекон
- Мексиканска доматена супа с топчета и бакла/нахут
- Тортилени хапки с пушена сьомга и сос Холандез
- Овчарски пай с чоризо, пюре и сметанов сос с горчица
- Паста Сицилиана
- Телешки стек със сос от червено вино и билкови картофи.
- Tex Mex бургер
- Супа от аспержи с карамелизиран лук
- Парфе от пилешки дробчета и хрупкаво прошуто
- Филе миньон с демиглас, аспержи и картофи
- Паеля
- Грилован ентрекот със сладки картофи
- Трилогия от червена риба тон, миди и октопод, див ориз с аспержи и лимонова пяна
- Агнешки котлети с батат хрупкава баничка с доматено песто и сос с провансалски билки
- Агнешки котлети, покрити с рукола на прах, мини гриловани зеленчуци, сос Деми Глас и винена пяна
- Терин с домати и босилек, печени патладжани и кенели от сладки пиперки
- Домашни картофки с майонеза и чили сос
- Доматена супа Капрезе
- Миланско ризото
- Зимна зеленчукова салата
- Бяла риба със сос Беарнез и ориз басмати със зеленчуци
- Филе от сьомга, миди, доматено пюре с артишок, оризови крокети с гъби и сос Холандез
- The Vegetarian Butcher - Салата с домати, препечен хляб, нар и NoChiken Nuggets
- Телешки жулиени с пепър сос и паста шпецле
- Свинско бон филе с пържен ориз
- Адана кебап
- Свинско филе с чоризо, пиле с фурми, магданозена коричка, картофено пюре и сос от зелен пипер
- Агнешко филе с билкова коричка
- Рибена супа
- Сос Братен джус и неговите производни
- Бургер "Самурай" с маринована сьомга
- Тиквена крем супа с балсамова редукция и заквасена сметана
- Бургер с фалафел
- Свински карета с пепър сос и рьощи
- Салата с диня и киноа
- Телешко с хрупкави зеленчуци и соев сос
- Салата от домати и тапенаде
- Паста със зеленчуци и доматен Холандез
- Крем брюле с малини и хрупкав карамел
- Филе от кефал, броколи и бейби моркови, лимонов сос и магданоз
- Тарталети с крем от целина, пармезан и кълнове от грах
- Ризото с горски гъби и пъдпъдъци
- Тарталети с тиква, къри, козе сирене и смокини
- The Vegetarian Butcher - Бурито с NoChicken nuggets и дип от ананас
- Black forest в чаша
- Бургер с телешко, бекон и чедър
- Пилешко пате с червени боровинки и шунка
- Традиционна рулада с пилешко, свинско и тънки луканкови пръчици овити с прошуто
- Френска гъбена супа с трюфелова паста и брускети
- Южно Тайландско пилешко с къри
- Грилована целина със зеленчуков сос деми-глас
- Пържени скариди с пикантен дип
- Пълнени "черупки" от паста със сьомга
- Пилешко с праз и кремообразен гъбен сос
- Майонезен дип с барбекю сос и уиски
- Телешки стек с пюре от сладък картоф и сос "Еспаньол"
- Сладко-кисело пиле с лимонена трева и пикантен сос с чили и соя
- The Vegetarian Butcher - NoChiken Chunks с шафранов ориз и зеленчуци
- Еленски стек със сос от кестени и картофени донъти
- Телешки стек върху ризото със сушени домати, спанак и сотирани зеленчуци
- Паеля с морски дарове
- Plant based chili con carne wraps
- Милфьой от телешко задушено с грейви и песто
- The Vegetarian Butcher - NoChiken Nuggets с пюре от грах и печени кореноплодни зеленчуци
- The Vegetarian Butcher - Лазаня Болонезе с No Mince meat
- Комбинация от пъстърва и бяла риба, овкусени с градински чай, цитрусов сос Бешамел и зеленчуков рататуй
- Рулца от пъстърва с горчичен лимонов сос
- Терин с пилешки дробчета, семена и прошуто
- Рулада от свинско месо с провансалски билки с обвивка от желиран магданоз
- The Vegetarian Butcher - Спагети Блонезе с "пармезан" от кашу
- Майонезен дип с цвекло и хрян
- Телешки бургер с ядки и кисели краставички
- Филе лаврак, картофена салата, скордаля с бадеми и сотирани аспержи
- Червена риба тон, маринована с цитрусови плодове и босилек
- Aгнешко филе с чоризо и червени чушки
- Салата с грилован карфиол и крем от хрян и горчица
- Картофени крокети
- Пуешки бут с ароматен сос от ябълки и бекон
- Скариди с хрупкава коричка, манго салца и азиатска майонеза
- Свинско бон филе със сарма от лилаво зеле, пюре от кореноплодни и черна леща
- Рамен с телешко
- Тарталета с чери домати, песто и моцарела
- Черен ориз с миди, зелени домати и захаросан лимон
- Пържен ориз с ананас
- Биск от лангостини
- Юкатан Чили кон карне
- Салата с киноа и кашу с балсамов винегрет
- Шоколадов мус с чили и черна сол
- Plant based Sloppy Joe Бургер
- Бургер с пилешки шницел
- Пилешка каварма с пюре от чушки, чипс от кашкавал, забулено пъдпъдъче яйце
- Свиснко сувлаки с бейби картофи и сос чимичури
- Пълнени гъби с тофу и песто
- Запържени бъркани гъби кладница със сос Терияки
- Октопод с цитруси, айоли и листни салати
- Салата "Уолдорф"
- Салата валериана с чери, кълнове и пармезан, медено горчичен дресинг
- Мусове от сьомга и скариди в желирана морковена обвивка
- Мус от бял шоколад с желе от ябълков чай и шоколадов мойст кейк
- The Vegetarian Butcher - Вегетарианска пица с NoMince meat
- Панакота с бял шоколад и кокосово мляко
- Задушено говеждо с карамелизирани моркови и рьощи
- Сьомга със зеленчуци и пяна от сос Холандез
- Vitello Tonnato – ТЕЛЕШКО СЪС СОС ОТ РИБА ТОН И КАПЕРСИ
- Картофени ньоки
- Сьомга терияки
- Глазирано свинско месо и хрупкави пилешки крилца с печени картофи
- NoChiken chunks с билково пюре, аспержи и холандез
- Патешко магре с братен джус, портокалов аромат, пюре от грах с мента и бърза туршия от репички
- Патешко бутче конфи със зеленчуци в сос Беарнез и сос от кестени
- Кокосово филе от сьомга, пак чой и ориз
- Калкан с аспержи и винен сос
- Ризото с шафранова паста, аншоа и аспержи
- Еленско филе с дъмплинг, карфиол, орехов крем, пюре от горски плодове и винен сос
- Пилешко филе сюприйм с гриловани зеленчуци и печени картофи
- Сос Холандез и неговите производни
- Plant based Ньоки
- Супа от праз лук със сирене бри и мащерка
- Киш с пушено сирене, гъби и сладки пиперки
- Картофена супа със зеленчуци
- Салата от царевица с авокадо и червен лук
- Морковена крем супа
- Торта с мандарини,тъмен шоколад с канела и сос от горски плодове
- Чабата с печени зеленчуци и бурата
- No Schnitzel с аспержи лилави картофи и мисо холандез
- Гриловани телешки медальони с царевичн крем с къри и аспержи
- Тарталети с крема сирене с грах и мента
- Сьомга със сос Терияки
- Пилешки мини бургери
- Пресовани свински гърди, чипс и крем от горчица
- Телешки рулад с картофено пюре и червено зеле
- Печен свински врат, пилешко бутче пълнено със сушени наденички, картофи огретен с печени чушки и сос от диви гъби
- Пържен октопод с картофен мус и магданоз
- Гриловани зеленчуци, поднесени с хумус и „Салса верде“
- Баварска бисквитена торта с портокалов аромат, чипс и физалис
- Лингуини със сос от аншоа, скариди и резене (фенел)
- The Vegetarian Butcher - NoChiken "Строганов"
- Пилешка супа с домати и печени чушки
- Бял шоколадов мус с шампанско и пъпеш
- Конфи от лук
- Салата с печен на грил пъпеш, СИРЕНЕ ХАЛУМИ И МЕНТОВО-ЛИМОНОВ СОС