Знаете ли, че повечето азиатски ястия се приготвят чрез бързо пържене в тиган? Технологията "разбърквай" е ключът към азиатските ястия - бърз и вкусен начин за приготвяне на азиатски ястия! Следвайте стъпките по-долу за бърза и автентична азиатска кухня.

  • Нарежете всички продукти предварително - зеленчуците на лентички, лука на ситно а моркова на лентички.
  • Следете внимателно времето за приготвяне на всяка стъпка от ястието.
  • За да не прегорите ястието , използвайте внимателно сосовете, тъй като те са богати на захар.
  • Използвайте Maizena, за да  приготвите основните съставки ( пилешко, свинско и скариди), както и да уплътните сосовете.
  • За да не направите ястието прекалено мазно, внимавайте с количеството мазнина, което използвате.

 

Азиатска кухня - съвети и полезна информация

Азиатска кухня - съвети и полезна информация

Искате повече информация? Една от най-новите ни книжки, специално създадени за професионални готвачи, ви очаква: "Опитайте азиатската кухня!". Попълнете данните си по-долу, за да изтеглите брошурата с 10 рецепти и азиатски готварски техники:

Изтегли