Menu

За всяка ситуация:

  • За консумация на място: Сложете дресингите на плота или на масата в зависимост от типа на заведението и бизнеса ви, така че гостите ви да да могат да ги използват лесно по всяко време за по-добър вкус и удовлетвореност:

    1. На масата: Сложете малки бутилки с класически дресинги, в лесен за употреба формат. Може да добавите бутилка лют сос за гостите, които са любители на пикантната храна. Може да поставите всички дресинги в дървена стойка Hellmann's – която лесно позволява разноса на дресинги между маси и гости. Ако искате прецизен контрол върху количеството на сервираните дресинги използвайте рамакин с точна дозировка.

    2. На плота: Сложете удобни цилиндрични бутилки със Street Food сосове или дървена стойка Hellmann's с малки бутилки дресинги.
  • За разнос/домашни доставки: Може да добавите  индивидуални дози класически или салатни дресинги към поръчките за храна извън заведението или за домашна доставка. Дозите могат да бъдат предлагани безплатно като комплимент и допълнителен бонус към доставката или да бъдат продавани като като допълнителна опция за овкусяване по избор. 

Сложете дресинги на масата / плота / или доставката, защото...
  • Важно е гостите ви да имат допълнителен избор от сосове с различни вкусове – това показва специално отношение и грижа
  • Дресингите за свободна консумация рефлектират върху качеството на гостоприемство на вашето заведение

  • Вашите гости биха искали сами да имат правото на избор за това с какви дресинги да овкусят допълнително храната си, в предпочитано от тях количество.