Menu

За бранда

Началото на Knorr® е в далечната 1838 г., когато се ражда едно дружество, което се гордее да подпомага майстор-кулинарите по цял свят . 

През 2019 г. променихме марката на Knorr® Professional и възприехме мисията да насърчаваме по-добри техники за готвене и едно по-устойчиво бъдеще за храната ни.. 

От повече от 180 години се стремим да комбинираме перфектните продукти, така че да превърнем и най-простите ястия в нещо наистина специално. С помощта на нашата широка гама от супи, сосове и бульони и споделената страст към храната, която ни изпълва с радост, ние осигуряваме на шеф готвачите от всички категории съставки, които са подходящи за много приложения: защото това са градивните елементи за създаването на наистина запомнящи се ястия. За да научите повече информация за нашите продукти, щракнете тук.

Устойчивост

Наясно сме, че нашият свят се нуждае от помощта ни и че всички трябва да участваме в борбата срещу климатичните промени. С нарастването на населението и поради факта, че 75% от храната в целия свят идва от 12 растителни и 5 животински вида, трябва да действаме бързо, за да осигурим по-здравословни варианти както за нашето тяло, така и за планетата. За да помогне с това, Knorr Professional си партнира с WWF-UK, водещи учени, диетолози и селскостопански експерти, за да състави своя доклад „50 храни за бъдещето“. В него внимателно подбираме списък с устойчиви хранителни източници, които ни осигуряват по-оптимален прием на хранителни вещества и по-добри реколти, като същевременно насърчават създаване на растителни алтернативи на храната, които да внесат повече разнообразие в селското стопанство и нашия начин на живот. 

И последно, но не и по важност, знаем, че океаните ни се пълнят с пластмаса за еднократна употреба – една истинска световна криза. За да помогнем с това, поемаме ангажимент до 2025 г. да използваме само пластмасови опаковки, които са годни за многократна употреба, годни за рециклиране или компостируеми.

Връзка с нас

Ще се радваме да се свържете с нас. Ако имате въпроси и желаете да се свържете с нашите търговски представители щракнете тук.