Menu

Съставки

+

Паста

  • Черупчеста паста "Conchiglioni Rigati" 20.0 бр
  • Пушена сьомга 250.0 г
  • Рикота 250.0 г
  • Сол 10.0 г
  • Черен пипер 3.0 г

Сос

Зеленчуци

  • Грах 200.0 г
  • Зелен фасул 200.0 г
  • бакла 200.0 г
  • Тънък зелен фасул 100.0 г
  • Сол 10.0 кг

Със сос "Холандез" успешно може да приготвите паста.

...

Начин на приготвяне

  1. Паста

    В подсолена вода сварете пастата до "al dente".
    Охладете пастата.
    Смесете продуктите за плънката и напълнете пастата.
  2. Сос

    Смесете Холандеза с зеленчуковия бульон, добавете течната подправка и затоплете соса в тиган.
  3. Зеленчуци

    Бланширайте зеленчуците в подсолена вода до готовност и ги добавете към соса.

  4. Презентация

    Преди консумиране, добавете пълнената паста в топлия сос за 1-2 минути и сервирайте.