Гъбена супа с лук, чедър и чеснови крутони
Разновидност на класическата гъбена супа, ще ви изненада приятно.

Съставки
Супата:
-
Вода 2.5 л
-
Зелен лук 150 г
-
Хляб 150 г
-
Чедар 200 г
-
Скилидки чесън 4 бр
-
Зехтин 150 мл
-
Мащерка 20 г
Начин на приготвяне
-
Супата:
1. Към студена вода прибавете Knorr Гъбена крем супа и оставете да заври. Варете на слаб огън 5 минути като разбърквате непрекъснато. 2. Нарежете лука на ситно и задушете до омекване. 3. Нарежете хляба или брускетите на крутони и печете до златисто, овкусете с пасирания в зехтин чесън. 4. Поднесете с настъргания чедър, крутони и мащерка.