+

Приготвяне на гаспачото

Приготвяне на зеленчуковото шишче

  • Краставици 150.0 г
  • Червени чушки 320.0 г
  • Чери домати 100.0 г
  • Зехтин 30.0 мл
  1. Приготвяне на гаспачото

    Пригответе доматената супа на Кнор, според опаковката, оставете да изстине. Сложете всички съставки в бледър и пюрирайте на висока скорост, до получаване на хомогенна смес.

    Подправете със солта и черния пипер.

    Сервирайте супата студена.

  2. Приготвяне на зеленчуковото шишче

    Наречежете краставиците и чушките, както желаете.

    Нарежете чери доматите на половинки.

    Мариновайте всички зеленчуци със зехтин и ги забодете на шишчета.

    Запечете леко шишчетата на тиган.

  3. Съвет

    Сервирайте гаспачото с гризини и хамон.