+

Супата:

За крем от трюфел

  • Паста от трюфел
  • Rama Cremefine 31% 200.0 мл
  • Сол 5.0 г

Презентация:

  • Брускети
  • Пармезан на прах 30.0 г
  1. Супата:

    1. Загрейте маслото в тиган и задушете гъбите с виното.2. Към гореща вода прибавете Knorr Гъбена крем супа и оставете да заври. Варете на слаб огън 5 минути като разбърквате от време на време.3. Към супата добавете задушените гъби, Rama Cremefine 31%, мащерка и трюфеловото олио.
  2. За крем от трюфел

    1. Към Rama Cremefine 31% добавете паста от трюфел, сол и разбийте с миксер на пяна.
  3. Презентация:

    1. Поставете супата в купа.2. Поставете от трюфеловата пяна.3. Поръсете с пармазан. 4. Сервирайте с брускети.