+

Супата:

За крем от трюфел

Презентация:

  • Брускети
  • Пармезан на прах 30 г
  1. Супата:

    1. Загрейте маслото в тиган и задушете гъбите с виното.
    2. Към гореща вода прибавете Knorr Гъбена крем супа и оставете да заври. Варете на слаб огън 5 минути като разбърквате от време на време.
    3. Към супата добавете задушените гъби, Rama Cremefine 31%, мащерка и трюфеловото олио.


  2. За крем от трюфел

    1. Към Rama Cremefine 31% добавете паста от трюфел, сол и разбийте с миксер на пяна.

  3. Презентация:

    1. Поставете супата в купа.
    2. Поставете от трюфеловата пяна.
    3. Поръсете с пармазан.
    4. Сервирайте с брускети.
+