Тарталети с диви гъби
Историята на тартовете датира от древен Рим, където са се приготвяли отворени пайове. Тарталетите са умалени тартове, като те обикновено са от маслено или многолистно тесто, с различни видове плънки –солени и сладки, богати на вкусове. В тях влиза и групата на кишовете. Опитайте нашите предложения, за да направите менюто си по-разнообразно и цветно.

Съставки
За тарталетите:
-
Готово маслено тесто 160.0 г
-
Брашно за поръсване
За плънката:
-
Диви гъби 150.0 г
-
Масло 20.0 г
-
Шалот 100.0 г
-
Чесън, ситно нарязан 15.0 г
-
Ситно нарязан магданоз 20.0 г
-
Яйца 3.0 бр
-
Rama Cremefine 31% 50.0 мл
-
Крема сирене 100.0 г
-
Микро – салати за украса