Френска гъбена супа с трюфелова паста и брускети
Класическа супа, обогатена и по - вкусна.

Съставки
Супата:
-
Вода 2.0 л
-
Гъби 500.0 г
-
Масло 100.0 г
-
Бяло вино 100.0 мл
-
Прясна мащерка 20.0 г
-
Трюфелово олио 100.0 мл
-
Rama Cremefine 31% 500.0 мл
За крем от трюфел
-
Паста от трюфел
-
Rama Cremefine 31% 200.0 мл
-
Сол 5.0 г
Презентация:
-
Брускети
-
Пармезан на прах 30.0 г
Начин на приготвяне
-
Супата:
1. Загрейте маслото в тиган и задушете гъбите с виното.2. Към гореща вода прибавете Knorr Гъбена крем супа и оставете да заври. Варете на слаб огън 5 минути като разбърквате от време на време.3. Към супата добавете задушените гъби, Rama Cremefine 31%, мащерка и трюфеловото олио. -
За крем от трюфел
1. Към Rama Cremefine 31% добавете паста от трюфел, сол и разбийте с миксер на пяна. -
Презентация:
1. Поставете супата в купа.2. Поставете от трюфеловата пяна.3. Поръсете с пармазан. 4. Сервирайте с брускети.