Рибена супа
Специално изготвена рецепта от Péter Szikora, готвач, отговарящ за кетъринга в Unilever Food Solutions Унгария.

Съставки
За супата
-
Листа от кейл 350.0 г
-
Моркови 350.0 г
-
Магданоз 350.0 г
-
Вода 2.5 л
-
Филе от треска 600.0 г
Начин на приготвяне
-
За супата
Нарежете зеленчуците на жулиени. Измерете точно 2.50 л вода и добавете Knorr Рибен бульон и KNORR Черен пипер на зърна. Оставете водата да заври и добавете нарязаните зеленчуци. След около 10 минути добавете нарязаната риба в супата. Варете до готовност. Сложете в купа от бульона на супата и отгоре добавете от зеленчуците и рибата. Можете да подправите по избор с някои от останалите подправки на Knorr с естествени съставки.