Салата с киноа и кашу с балсамов винегрет
Перфектно леко предложение за похапване на обяд

Съставки
За салатата
-
Киноа 600.0 г
-
Зелен лук 250.0 г
-
Червени чушки 230.0 г
-
Магданоз 50.0 г
-
Печено кашу 50.0 г
-
Червен лук 140.0 г
-
Чери домати 150.0 г
-
Сол 5.0 г
За балсамовия винегрет
-
Балсамов оцет 60.0 мл
-
Мед 60.0 г
-
Зехтин 120.0 мл
-
Сол 5.0 г
-
Чесън 10.0 г
Начин на приготвяне
-
За салатата
Измийте киноата и я сварете заедно с Knorr течeн зеленчуков бульон и вода.След като се свари я оставете да се охлади добре.Нарежете всички зеленчуци на кубчета и ги добавете към киноата.Добавете печеното неосолено кашу и останалите подправки. -
За балсамовия винегрет
Накълцайте на ситно чесъна и смесете с всички останали съставки. -
Допълнение
Сервирайте салатата от киноа в чаша. Добавете към нея чеснова брускета с прясна рукола.