Пиле Якитори

Съставки
Начин на приготвяне
-
Обезкостени пилешки бутчета 1200.0 г
-
Зелен лук 100.0 г
-
Червена люта чушка 10.0 бр
-
?????? ???, ?? ??????
-
Зелени люти чушки 20.0 бр.
-
20 ??. ????????? ???????
Начин на приготвяне
-
Начин на приготвяне
1. Накиснете шишчетата във вода за 30 минути.2. Мариновайте нарязаните на кубчета пилешки бутчета с 300 гр Knorr Японски Терияки сос.3. Подгответе зеления лук.*Може да се добави към маринатата.4. Започнете да набождате, като редувате зеления лук с пилешкото месо.5. Завършете шиша с червена люта чушка и резен червен лук.6. Загрейте олио в тиган, за да запечатате шишчето, поръсвайте често със сос, за да глазирате, след което добавете шишчето с шито/зелени люти чушки.7. Сложете в чиния и завършете с препечени сусамени семена.* Заменете месото с говеждо, еленско или пилешки дреболии (истинските японци използват сърце, черен дроб) и лютите чушки с камби!