No Schnitzel с аспержи лилави картофи и мисо холандез
Аспержи, шницел, картоф и холандез - класика! Но сега във вегетариански вариянт.

Съставки
No Schnitzel
Аспержи
-
Аспержи 500.0 г
-
Сол, пипер 5.0 г
-
Масло 100.0 г
Лилав картоф
-
Лилави картофи 800.0 г
-
Масло 50.0 г
-
Вода 75.0 мл
Мисо Холандез
-
Светло мисо 5.0 г
Начин на приготвяне
-
No Schnitzel
Запържете шницела в гореща мазнина от всяка страна за 2-3 минути до златисто. -
Аспержи
Почистете аспержите, измийте и бланширайте в подсолена вода.Извадете и отцедете аспержите. Глазирайте в масло. -
Лилав картоф
Измийте картофите и поставете всички съставки заедно във вакуумна торбичка за готвене и гответе на 95°C за 40 мин на су-вид. -
Мисо Холандез
Смесете всички съставки и затоплете соса. -
Презентация
Аранжирайте чинията като на снимката и украсете с микро цветя.