The Vegetarian Butcher - салата от карфиол, броколи, цвекло, крем от нахут и NoChiken chunks
Цветна салата с plant based "месо"

Съставки
За салатата
-
Жълт карфиол 350.0 г
-
Лилав карфиол 350.0 г
-
Червено цвекло 500.0 г
-
Броколи 500.0 г
-
Олио от гроздови семки 50.0 мл
-
Сол 5.0 г
За балсамовия винегрет
-
Балсамов оцет 60.0 мл
-
Мед 60.0 г
-
Зехтин 120.0 мл
-
Сол 5.0 г
-
Чесън 10.0 г
За крема
-
Портокалов сок 40.0 мл
-
Нахут от консерва, отцеден 130.0 г
Начин на приготвяне
-
За салатата
Нарежете карфиола и броколите на тънки филийки и ги запечете заедно с олиото и подправките. Запържете на тиган в малко олио TVB NoChiken chunks за 3-4 минути. -
За балсамовия винегрет
Смесете всички съставки до получаване на хомогенна смес. Нарежете цвеклото на ренде и го мариновайте за 5 часа в получения винегрет. -
За крема
Пасирайте нахута, портокаловия сос и течния зеленчуков бульон до получаване на хомогенна смес. Добавете майонезата и разбъркайте.