The Vegetarian Butcher - Бурито с NoChicken nuggets и дип от ананас
Лесно, семпло и много вкусно - това е нашият прочит за бурито с веган хапките на The Vegetarian Butcher

Съставки
Приготвяне на буритото
-
Питка за кесадия или такос 10.0 бр
-
Салата микс 200.0 г
-
Домати 200.0 г
Приготвяне на дипа от ананас
-
Ананас, нарязан на кубчета 300.0 г
-
Зехтин 50.0 мл
-
Лук шалот 100.0 г
-
Захар 50.0 г
-
Бяло вино 100.0 мл
Начин на приготвяне
-
Приготвяне на буритото
Изпържете NoChicken nuggets за 2 минути, накъсайте салатата и нарежете доматите на кубчета.Намажете питките с майонеза, подредете равномерно останалите продукти, завийте и изпечете за 1-2 мин на тиган или скара. -
Приготвяне на дипа от ананас
В тиган задушете нарязан на ситно шалота със зехтин, добавете ананаса, захарта и карамелизирайте.Изгасете с бяло вино и смесете с Knorr Пикантен сос с чили и чесън, разбъркайте добре и махнете от огъня.