+

За не пилешките хапки и зеленчуците

  • Целина 200.0 г
  • Моркови 200.0 г
  • Пащърнак 200.0 г
  • Батат (сладък картоф) 200.0 г
  • KNORR Розмарин 5.0 г
  • Сол 5.0 г
  • Зехтин 30.0 мл
  • The Vegetarian Butcher No Chicken Nuggets 1.75 kg 1.0 кг

За пюрето

  • Грах 400.0 г
  • Готварска сметана 100.0 мл
  1. За не пилешките хапки и зеленчуците

    Изпържете не пилешките хапки във фритюрник на 180 градуса за 3-4 мин. Почистете и нарежете зеленчуците на жулиени. Наредете ги върху хартия за печене и ги поръсете със зехтин, розмарин и сол. Печете ги 15 минути на 180 градуса.
  2. За пюрето

    Бланширайте граха, пюрирайтего и добавете готварската сметана на растителна основа. Овкусете със солта.