The Vegetarian Butcher - Raw No Beef Burger в италиански стил
Веган сандвич с вкус и текстура на истинско месо

Съставки
За веган бургера в италиански стил
-
Чабата 10.0 бр.
-
Зехтин 100.0 мл
-
Чери домати 400.0 г
-
Бейби спанак 100.0 г
-
Пресен босилек 10.0 г
Начин на приготвяне
-
За веган бургера в италиански стил
Смесете Hellmann's Веган майонеза заедно Knorr Primerba Босилеково песто. Мариновайте чери доматите с част от зехтинa и ги сложете да се пекат за 3 часа на 80 градуса. Изпечете размразения веган бургер на тиган или грил на средна температура за 5-6 минути. Разрежете чабатата на две и я поръсете с малко зехтин, запечете я във фурна/конвектомат докато хване златист загар. Подредете всички съставки върху чабатата.