Menu
+

За бульона

За яхнията

  • Листа от кейл 500.0 г
  • Моркови 300.0 г
  • Праз лук 125.0 г
  • Лук 200.0 г
  • Черен фасул от консерва 250.0 г
  • Елда 300.0 г
  • Лилави моркови 250.0 г
  • The Vegetarian Butcher No Hot Dog 2.1 kg 400.0 г
  1. За бульона

    Сложете водата да ври заедно с бульона и подправките.
  2. За яхнията

    Почистете, измийте, обелете и нарежете всички зеленчуци в желаната от вас форма. Бланширайте зеленчуците и след това ги добавете към сварения бульон до готовност. Накрая добавете към сварените зеленчуци бульона, фасула, както и предварително сварени елдата и The Vegetarian Butcher No Hot Dog, нарязан на парчета.