Menu

 

Яап Кортевег е 9-то поколение холандски фермер и основател на THE VEGETARIAN BUTCHER®.

Когато в Холандия избухва чумата по свинете, той е помолен да съхранява десетки хиляди трупове на животни в хладилните си складове. Това го накарало да постави под съмнение цялата ситуация с производството на месо. Той разбира, че вече не може да се помири със съвестта си, отказва молбата и сам става вегетарианец.

The Vegetarian Butcher ви предлага богат избор от алтернативи на месото - изцяло на растителна основа, за да създадете неустоими ястия.

Присъединете се към нашата ХРАНИТЕЛНА РЕВОЛЮЦИЯ. Опитайте новия вид „месо“.

 

 

 

 

 

 

 

Въпреки това Яап чувства липсата от вкуса на месото, затова години наред търси алтернатива – за съжаление напразно. С помощта на производители на растителни протеини, учени и иновативни готвачи, той разработва нов заместител: с подобна структура, автентична консистенция и убедителен вкус на месо. Продуктите се превръщат в сериозна конкуренция на истинското месо и според него това е шанс да се даде начало на една голяма тенденция. Според него бургерът от карфиол не може да удовлетвори истинските любители на месото. Давайки възможност на хората да се насладят на вкусове, алтернативни на месото, той се надява, че постепенно с времето по-голяма част от хората ще изберат тази алтернатива. Защото вкусът е ключът към успеха.

Продуктите с марката THE VEGETARIAN BUTCHER® вече се продават в 25 държави и 13 000 магазина по целия свят.

Моята цел е да създам вкусни вегетариански алтернативи на месото, които имат дори по-добър вкус от оригинала.

Пълноценен вкус без месо

Със заместителите на месо от THE VEGETARIAN BUTCHER® кулинарните класики като бургери, рецепти „Болонезе“ и др. могат да бъдат приготвени по напълно нов начин.    

Марка с ясна позиция

От производството до опаковката, THE VEGETARIAN BUTCHER® обръща внимание на екологичната поносимост и устойчивост. Всички продукти са произведени на базата на соя и други растителни вещества.

Вкусът също е впечатляващ: вегетарианските алтернативи на месото почти не се различават от вкуса на оригинала. Дори майсторът готвач Феран Адриа (El Bulli, Барселона) и екип от майстори готвачи са ентусиазирани от дегустациите: „По-нежно е от свинското и по-сочно от пилешкото месо!“, казват те.

Ново в България:  THE VEGETARIAN BUTCHER®

Unilever Food Solutions подкрепя тази тенденция с широка гама от продукти и предлага иновативни идеи и решения за вегетариански ястия.

С новите продукти от THE VEGETARIAN BUTCHER®, популярните ястия се приготвят по нов начин, изцяло на растителна основа и неусложнени. От вегетариански бургери, веган болонезе, вегетарианска лазаня до веган нарязано месо.