Menu

Механизмът на състезанието UniChef се състои от 2 етапа:

Етап 1

1. Всеки участник, трябва да приготви ястие по избор ( без десерти) , използвайки поне един от професионалните продукти  Knorr Азиатска серия. Да качи снимка на ястието на  http://www.unichef.bg/ заедно с рецепта на ястието.

Необходимо е всеки участник да се регистрира за участие, преди да качи снимката със своето ястие. Всеки ученик, който желае да участва в UniChef Juniour освен снимка на ястието, трябва да предостави и попълнена декларация за родителско съгласие.  

2. Да сподели във Facebook, че участва в UniChef 2018 и да събира точки.

3. Десетте участника от всяка категория, събрали най-много точки ще се състезават на живо, по време на SIHRE ( 07-09 Ноември 2018г ) в София.

 

Етап 2 - Финал

1. Участниците трябва да приготвят ястието, с което са се класирали в ТОП 10, на живо по време на SIHRE в София.

2. Всеки участник трябва да приготви своето ястие в рамките на 1 час, в 3 порции.

3. Ястието и работата на всеки един ще бъдат оценявани от 3 членно международно жури. Най-добре представилият се участник в категорията UniChef  ще спечели  кратък курс на обучение в  Банкок, Тайланд.  а най-добре представилият се участник в категория UniChef Junior ще спечели сет професионални ножове и 500 лв парична награда, а училишето, където се обучава победителят ще получи ваучер за професионално оборудване на стойност 1000 лв с ДДС.

Повече за правилата на състезанието може да намерите тук: http://www.unichef.bg/rules

Виж каква беше атмосферата по време на UnIChef 2.0

3:01