Бургер със свинско кюфте и хрупкави зеленчуци
Кои са трите златни правила при приготвянето на бургери? Добре изпечена хрупкава питка, качествено месо и хубав качествен сос.

Съставки
За кюфтето:
-
Бира 20 мл
-
Knorr Подправка за маринати свинско месо 3 г
-
Кайма от свинско месо 150 г
Презентация:
-
Бял сусам 2 г
-
Пълнозърнеста питка 1 бр
-
Репички 2 бр
-
Маруля 1 листо
-
Червен лук 2 слайс/a
-
Краставица 2 слайс/a
Начин на приготвяне
-
За кюфтето:
1. Овкусете каймата с бирата и Knorr Подправка за маринати на свинско месо на вкус. Оставете в хладилник 1-2 часа, за да се овкуси добре. 2. Направете кюфте и изпечете на скара до готовност. -
Презентация:
1. Запечете питката на грил. 2. Намажете я с Hellmann's Майонеза. 3. Сложете кюфтето върху питката и покрийте с нарязаните зеленчуци. 4. Залейте с Hellmann's Барбекю сос. 5. Накрая поръсете със сусам.