Запържени бъркани гъби кладница със сос Терияки

Съставки
Начин на приготвяне
-
Гъби Кладница 1200.0 г
-
Чесън, ситно нарязан 60.0 г
-
Настърган джинджифил 90.0 г
-
Червен лук 200.0 г
-
Олио
-
Зелен лук 200.0 г
-
Черен пипер
-
Бок Чой 5.0 връзка
-
Гарнитура
-
Пръстени от червен лук
-
Нарязани стръкове от зелен лук
-
Препечени сусамени семена
Начин на приготвяне
-
Начин на приготвяне
1. Нарежете гъбите на дълги ленти.
2. Запържете чесъна и джинджифила в олио.
3. Добавете червения лук и гъбите кладница.
4. Запържете до златисто.
5. Добавете Knorr Японски сос Терияки за вкус.
6. В последния момент добавете зеления лук, за да остане хрупкав.
7. Подправете с черен пипер.
8. Нарежете бок чой на 4 по дължина и бланширайте парчетата за кратко в подсолена вода.
9. Сложете бок чой в чиния, добавете гъбите със сос Терияки и гарнирайте с пръстени от червен лук, зелен лук и сусамени семена.