Киш с козе сирене и градински подправки
Историята на тартовете датира от древен Рим, където са се приготвяли отворени пайове. Тарталетите са умалени тартове, като те обикновено са от маслено или многолистно тесто, с различни видове плънки –солени и сладки, богати на вкусове. В тях влиза и групата на кишовете. Опитайте нашите предложения, за да направите менюто си по-разнообразно и цветно.

Съставки
За тестото:
-
Масло 50.0 г
-
Брашно за поръсване
-
Охладено многолистно тесто 600.0 г
За плънката:
-
Шалот 30.0 г
-
Олио 20.0 мл
-
Див лук 10.0 г
-
Пресен магданоз 10.0 г
-
Knorr Primerba провансалски билки 15.0 г
-
Яйце (жълтък) 2.0 бр
-
Яйце 1.0 бр
-
Козе сирене 100.0 г
-
Rama Cremefine 15% 150.0 мл