Пилешки мини бургери
Малките хрупкави питки с пилешко месо, гарнирани с карамелизиран лук могат да бъдат незаменима част от вашето меню, както в ресторанта, така и в кетъринг менюто.

Съставки
За пилешките бургери:
-
Пилешко филе 150 г
-
Сол 6 г
-
Черен пипер 6 г
-
Брашно за овалване
-
Олио за пържене
-
Яйце 1 бр.
Презентация:
-
Зелени салати микс
-
Лук 70 г
-
Олио 20 мл
-
Захар 5 г
-
Мини питки 3 бр
Начин на приготвяне
-
За пилешките бургери:
1. Накълцайте пилешкото или го смелете на кайма, овкусете с Primerba Провансалски билки, солта и пипера. 2. Направете кюфтенца и панирайте с брашно и яйце. 3. Изпържете в нагрятото олио до готовност. 4. Поставете върху кухненска хартия. -
Презентация:
1. Намажете питките с Hellmann's Майонеза и Primerba Червено песто. 2. Поставете салатите и отгоре кюфтенцата върху питките. 3. Поднесете с предварително нарязан и карамелизиран в олио и малко захар лук.