+

Начин на приготвяне

  • Обезкостени пилешки бутчета 1200.0 г
  • Knorr Японски терияки сос 300.0 мл
  • Зелен лук 100.0 г
  • Червена люта чушка 10.0 бр
  • Червен лук, на резени
  • Зелени люти чушки 20.0 бр.
  • 20 бр. Бамбукови шишчета
  1. Начин на приготвяне

    1. Накиснете шишчетата във вода за 30 минути.2. Мариновайте нарязаните на кубчета пилешки бутчета с 300 гр Knorr Японски Терияки сос.3. Подгответе зеления лук.*Може да се добави към маринатата.4. Започнете да набождате, като редувате зеления лук с пилешкото месо.5. Завършете шиша с червена люта чушка и резен червен лук.6. Загрейте олио в тиган, за да запечатате шишчето, поръсвайте често със сос, за да глазирате, след което добавете шишчето с шито/зелени люти чушки.7. Сложете в чиния и завършете с препечени сусамени семена.* Заменете месото с говеждо, еленско или пилешки дреболии (истинските японци използват сърце, черен дроб) и лютите чушки с камби!