+

Начин на приготвяне

  1. Начин на приготвяне

    1. Накиснете шишчетата във вода за 30 минути. 2. Мариновайте нарязаните на кубчета пилешки бутчета с 300 гр Knorr Японски Терияки сос. 3. Подгответе зеления лук. *Може да се добави към маринатата. 4. Започнете да набождате, като редувате зеления лук с пилешкото месо. 5. Завършете шиша с червена люта чушка и резен червен лук. 6. Загрейте олио в тиган, за да запечатате шишчето, поръсвайте често със сос, за да глазирате, след което добавете шишчето с шито/зелени люти чушки. 7. Сложете в чиния и завършете с препечени сусамени семена. * Заменете месото с говеждо, еленско или пилешки дреболии (истинските японци използват сърце, черен дроб) и лютите чушки с камби!

+