Пълнени гъби с тофу и песто
Рецепта, вдъхновена от средиземноморието, подходяща за стартер или ордьовър и идеална в съчетание с бяло вино.

Съставки
За гъбите
-
Големи печурки 10.0 бр.
-
Слънчогледово олио 100.0 мл
-
Тофу 300.0 г
За завършек на ястието
-
Салвия 5.0 г
-
Домати от консерва 500.0 г
-
Зехтин 50.0 мл
Начин на приготвяне
-
За гъбите
Почистете гъбите, след това ги сложете в тава за печене. Подправете с Knorr прахообразен гъбен бульон и добавете върху тях масло. Печете на 160 градуса за около 15 минути. След това добавете сиренето тофу и печете за още няколко минути. -
За завършек на ястието
Задушете за няколко минути доматите от консерва, заедно със зехтина и салвията. Подправете на вкус със сол и Knorr Млян черен пипер. Сервирайте печените гъби върху канапе от доматите, а за завършек добавете от Knorr Primerba Босилеково песто.