+

Бульон

Телешко месо

добавки

  • Удон нудълс 600.0 г
  • Яйце 10.0 бр
  • Зелен лук 100.0 г
  • Чили на прах (средно люто) 10.0 г
  • Кълнове 100.0 г
  • Гъби еноки 200.0 г
  1. Бульон

    В дълбок съд загрейте сусамово олио, добавете чесън, шалот и джинджифил.
    Добавете сусам, самбал, мисо и захар.
    Добавете саке, соев сос и телешкия бульон.
    Оставете да ври на слаб огън 20 мин.




  2. Телешко месо

    В тенджара под налягане сгответе месото.
  3. добавки

    Бланширайте гъбите в бульона.
    Сварете яйцата и нарежете на половинки.
    Нарежете зеленият лук.
    Сварете нудлите.


  4. Презентация

    Аранжирайте всички продукти в бульона, подправете с подправките и декорирайте със печено сусамово семе и листа от кориандър.