Рулада от свинско месо с провансалски билки с обвивка от желиран магданоз
Рулада е атрактивно презентиране на различни видове хомогенни смеси, приготвени на слоеве. Роладите биват сладки и солени- месни. Предложете в менюто си различни видове и вкусове, за да го разнообразите и направите по-атрактивно.

Съставки
За руладата:
-
Свински врат без кост 300.0 г
-
Белтък 3.0 бр
-
Knorr Primerba провансалски билки 5.0 г
-
Rama Cremefine 15% 30.0 мл
-
Сурови наденички 400.0 г
-
Сол и пипер на вкус
-
Пушен свински бут 300.0 г
-
Шунка слайс 200.0 г
За магданозената обвивка:
-
Магданоз 200.0 г
-
Вода 300.0 мл
-
Желатин 20.0 г
-
Сол и пипер на вкус