Рулада с козе сирене, оваляна в орехи и мед върху крутони с червено песто
Рулада е атрактивно презентиране на различни видове хомогенни смеси, приготвени на слоеве. Роладите биват сладки и солени. . Предложете в менюто си различни видове и вкусове, за да го разнообразите и направите по-атрактивно.

Съставки
За орехите:
-
Натрошени орехи 200.0 г
-
Мед 150.0 г
За сместа от козе сирене:
-
Козе сирене 150.0 г
-
Крема сирене 100.0 г
-
Rama Cremefine 31% 30.0 мл
-
Хляб на филийки 300.0 г
Презентация:
-
Микросалати и ядливи цветя
Начин на приготвяне
-
За орехите:
1. Изпечете орехите във фурна, предварително загрята до 200 °C, след което ги натрошете с помощта на кухненски робот на средно големи парчета, не трябва да са много на ситно. В купа ги смесете с медът и разбъркайте добре.
2. Сложете малко стреч фолио върху плитка тава, разстелете ореховата смес и , сложете друго парче фолио за опаковане на храна отгоре и покрийте с подобна тава. Оставете в хладилника за 10 – 15 минути. -
За сместа от козе сирене:
1. В купа с помощта на миксер смесете козе сирене, крема сирене и Rama Cremefine 31%, до получаването на хомогенна смес
2. Извадете сместа от орехи и мед поставете предварително оформената смес от козе в средата на ореховата смес и увийте добре. Поставете ги в хладилника рулото.
3. Приготвите 10 правоъгълни и 10 триъгълни парчета. Притиснете 10-те триъгълни филии хляб с точилка, за да станат тънки, сложете ги върху кръглата повърхност на пръстен от неръждаема стомана и ги печете във фурна, предварително загрята до 210 °C за 8 – 10 минути. Целта е да се получи чипс.
4. Извадете филиите от фурната, разпределете Knorr Primerba Червено песто върху крутоните, нарязани на правоъгълници. -
Презентация:
Нарежете рулата и поставете по едно върху всяка брускета с червено песто, отстрани поставете по един чипс от хляб. Украсете с микросалати и ядливи цветя.