+

Киноа:

Карпачо

  • Аншоа 10 бр
  • Целина
  • Орехи 150 г
  • Микс от свежи салати 200 г
  • Карпачо от осолено телешко бонфиле 200 г
  1. Киноа:

    1. Изплакнете киноата под течаща вода.
    2. В тенджера задушете селарито, морковите и лука със зехтин. След като зеленчуците омекнат, добавете киноата и разбъркайте хубаво.
    3. Разтворете бульона в 1,5 л топла вода, оставете да заври и да къкри за 2 минути. Добавете готовия бульон към киноата и зеленчуците и гответе като ризото.
    4. Отстранете от огъня и добавете нарязаните круши.
  2. Карпачо

    1. Изийте селарито и го нарежете на тънки ивици. Поставете го в студена вода.
    2. Нарежете осоленото карпачо на тънки слайсове и добавете по 1 филе аншоа на порция.
    3. Подправете салатния микс със сол и зехтин.
    4. Сервирайте киноата с круши в центъра и гарнирайте с няколко парчета осолено карпачо, орехите и накъдрената целина
+