Салата с мангo, скариди, ананас и кокосов дресинг
Свежа екзотична салата за летния сезон.

Съставки
Кокосов дресинг
-
Кокосово мляко 300.0 мл
-
Зехтин Екстра върджин 50.0 мл
-
Сол 5.0 г
-
Ананас, нарязан на кубчета 100.0 г
Салата
-
Авокадо 1.0 кг
-
Оризов нудълс 300.0 г
-
Люти пресни чушки 50.0 г
-
Пак Чой 400.0 г
-
Бял сусам 50.0 г
-
Черен сусам 50.0 г
-
Белени скариди 600.0 г
-
Чери домати 150.0 г
-
Манго 700.0 г
-
Зехтин 100.0 мл
-
Масло 50.0 г
Начин на приготвяне
-
Кокосов дресинг
Смесваме всички продуктити за дресинга в кана и пасираме. -
Салата
Нарежете мангото и авокадото на филийки.Сгответе оризовия нуделс и охладете.Нарежете чушките на тънки филийки.Изпечете сусама.Овкусете изброените съставки с част от дресинга.Оваляйте скаридите в сусам и ги сгответе на тиган или плоча в масло и зехтин.Нарежете пак чой на четвъртинки и го сгответе за кратко на тиган в зехтин. -
Презентация
Аранжирайте чинията, като подредите продуктите както на снимката и залейте със дресинга.