Салата с печен на грил пъпеш, СИРЕНЕ ХАЛУМИ И МЕНТОВО-ЛИМОНОВ СОС
Свежа и лека салата, идеална за предястие

Съставки
Салатен сос
-
Мед 50 г
Салата
-
Пъпеш 1 кг
-
Сирене Халуми 900 г
-
Репички 100 г
Сервиране
Начин на приготвяне
-
Салатен сос
Към винегрета добавете нарязаната мента, мед и риган. -
Салата
Нарежете пъпеша и сиренето халуми по желания от вас начин и ги изпечете на грил. Нарежете динята на кубчета, репичките – на кръгчета, накъсайте листа на салатата. -
Сервиране
Поставете салатата в чиния и украсете с пресните листа от манголд. Полейте всичко с подготвения салатен сос.