+

За дресинга

За хрупкавите тортилени ленти

За салатата

  • Листа от кейл 1.0 кг
  • Гриловани пилешки гърди 1.0 кг
  • Царевица от консерва 350.0 г
  • Моркови 500.0 г
  • Червен лук 500.0 г
  • Червени чушки 500.0 г
  • Репички 300.0 г
  1. За дресинга

    Смесете авокадото, почистено и нарязано на кубчета или го пасирайте, заедно с Hellmann's Мед и горчица и след това изсипете цялата смес в подходяща купа. Дръжте я в хладилника до момента на сервиране.
  2. За хрупкавите тортилени ленти

    Нарежете тортилите на тънки ивици, разпределете ги върху тава с хартия за печене и ги поставете в предварително загрята фурна на 170 градуса за 10-12 минути. Подправете със сол и Knorr млян черен пипер
  3. За салатата

    Поставете във всяка купа 100 г листа от кейл, 140 г гриловани пилешки гърди нарязани на кубчета, 50 г моркови нарязани на жулиени, 50 г червен лук нарязан на жулиени, 50 червени чушки нарязани на ленти, 35 г царевица и 75 г от дресинга с мед и горчица и авокадо.Сервирайте отгоре с хрупкавите тортилени ленти, както и тънки резенчета репички. За поръчки за вкъщи или доставка, сервирайте дресинга отделно.